Işıklı Ortaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki...! Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki...! Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki...! Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansınlar. İstiyoruz ki...! Okulumuzda,herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki...! Bütün öğrenciler eşit olduklarını ve kendilerine her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki...! Bütün öğrenciler ilgi,yetenek,ihtiyaç ve değerlerinin farkına varıp tercihlerinde bu noktaları gözetsin. İstiyoruz ki...! Bütün öğrenciler çalışma ve başarılı olmanın hazzına erebilsinler. İstiyoruz ki...! Bütün öğrenciler birlik ve beraberlik bilinci içerisinde birbirlerini sevsinler ve birbirlerine yardımcı olsunlar. İstiyoruz ki.... Vatanını ve bayrağını seven; Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olan bireyler yetişsin.

Misyon: Biz bütün öğrencilerin, öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz bütün öğrencilerin ilgi,ihtiyaç,yetenek değerleri doğrultusunda kişiliklerini bir bütün olarak geliştirmelerine fırsat vermek, onların sosyal,kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak için varız. Biz bütün öğrencilerin,8. sınıfın sonunda kendi problemlerini çözebilecek,karar verme becerisine sahip bireyler olarak topluma kazandırabilmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:40 14:55
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://735036.meb.k12.tr

Adres - IŞIKLI MAH. Ş.ALİ ASLAN SK. IŞIKLI ORTA OKULU BLOK NO 125 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Belediye otobüsü çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 22 km